
Met ZiPPERZ nemen we je alles op het gebied van huisvesting uit handen. Maak het jezelf gemakkelijk en focus op jouw business.



We kennen de reclame allemaal wel en deze slogan wordt natuurlijk te pas en te onpas gebruikt in heel andere settings. Maar wij waren benieuwd hoe het nu gaat en staat met het koekje bij de koffie. We zien namelijk het een en ander verschuiven. Van standaard koekje, naar gezonde verwennerij zouden we het willen noemen.
Misset schreef er ooit een leuk artikel over: De meeste horeca-ondernemers beknibbelen niet op het koekje dat ze bij de kop koffie of thee serveren. Upgrading is de trend. Zo laat woordvoerder Corné van Vuren van Hoppe Professional weten in de bijlage Misset Extra Koffie & Thee. Uit onderzoek blijkt volgens de zegsman van Hoppe Professional dat een grote groep horeca-ondernemers ervoor kiest om extra aandacht te besteden aan de versnapering bij het bakje troost.
Het koekje blijkt een meerwaarde te hebben volgens de marktleider op het gebied van horecakoekjes. Tweede kopje zo is uit onderzoek gebleken dat de waardering van de horecagast voor een kop koffie of thee, afhangt wat je erbij krijgt. Als het koekje tegenvalt, is de gast teleurgesteld. Zeker in economisch mindere tijden, kan een verzorgd kopje koffie met een kwalitatief goed koekje, de gast prikkelen om een tweede kopje te bestellen.
''Een koekje is de kip met de gouden eieren voor de horeca. Dat moet je goed onderhouden''
Tipt de woordvoerder van Hoppe.
Misset Horeca berichtte eerder ook over de toegevoegde waarde van koekjes bij de koffie bij vergaderingen. Wij nemen de tips mee, maar zijn vooral benieuwd naar uw ervaringen. Wij zien een steeds grotere afname van semi gezonde alternatieven, De koek is groter geworden en kwalitatief beter.
Is het een verwenmomentje of misschien wel een beloning voor een ochtend hard werken, een nieuwe order of een succesvolle pitch? Of gebruikt u de koek om indruk te maken op uw gesprekspartner? En welke koek maakt het meeste indruk op u?
Je hebt besloten om personeel aan te nemen. Spannend! Het is een belangrijke stap in de groei van je onderneming. Maar dan komt de volgende vraag: hoe ga je dat doen? Kies je voor een vaste aanstelling, payroll of een zzp’er? Elke optie heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Wat past het beste bij jouw situatie?
In een wereld waarin werk steeds flexibeler wordt ingericht, verandert niet alleen waar we werken, maar ook hoe, wanneer en met welke middelen. Bij ZiPPERZ volgen we deze ontwikkelingen op de voet, zodat onze ruimtes niet alleen voldoen aan de huidige verwachtingen, maar ook aansluiten op de noden van morgen. Dit zijn de belangrijkste trends om in de gaten te houden en hoe wij daarop inspelen.
Samen werken en samenwerken – er zijn maar weinig onderwerpen waarover rondom arbeidssituaties zoveel al is geschreven of wordt nagedacht.